FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 13/09/2022

La BTT del Centre Excursionista de Taradell reprèn el Rodacamins

Osona BTT

El pròxim diumenge 18 de setembre es reprèn el Rodacamins amb la BTT CET Taradell “El Cor de les Guilleries”, organitzada per la Unió Excursionista de Vic i el Centre Excursionista de Taradell. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través del gestor d’inscripcions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

El punt de trobada serà a la plaça de les Eres de Taradell (Osona) a les 8 del matí per començar a rodar a les 8.30h.

L’itinerari circular que ha proposat l’organització transcorre per pistes i corriols en bon estat que faciliten el recorregut amb BTT, tant en les pujades com en els descensos, és força variat i ple de contrastos. Tindrà sortida a Taradell (Osona), i anirà cap al Vilar. Seguidament passarà per corriols fins a arribar a la masia d’Espinzella per continuar després cap a la riera major i, tot passant per la Sala, s’arribarà a Viladrau. La tornada es farà per corriols al voltant de la riera major.

El recorregut tindrà una durada aproximadament d’unes 4 hores amb un total de 37 quilòmetres, amb 910 metres de desnivell. Durant el recorregut hi haurà un avituallament i també es podrà agafar aigua.

Aquí teniu l’enllaç al track que cada participant haurà de portar.