FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/08/2014

La Borges Blanques-Montblanc reprèn el calendari de les curses de resistència per muntanya

Curses per Muntanya

El Centre Excursionista Borges Garrigues organitza la travessa Borges Blanques-Montblanc el proper 31 d’agost. Aquesta és la cinquena prova del calendari de Curses de Resistència per Muntanya de la FEEC, amb 51,4 quilòmetres i un desnivell acumulat de 2.400 metres. Com a novetat, també s’ofereix un itinerari de 35 quilòmetres per a la primera Marxa de l’Espona.

La 6a edició de la travessa Borges Blanques-Montblanc discorre principalment per camins i pistes forestals de les Garrigues i de la Conca de Barberà amb l’objectiu d’arribar a Montblanc en menys d’11 hores. La prova continua tenint la seva essència de marxa, amb el valor afegit que puntuarà per a la 1a Copa Catalana de Curses de Resistència de la FEEC.

La sortida, a la qual es preveuen més de 400 participants, tindrà lloc a la plaça de la Constitució de les Borges Blanques, a les 7 hores. L’arribada estarà organitzada als voltants del Convent de Sant Francesc de Montblanc. En canvi, la Marxa de l’Espona finalitza a l’Ermita de la Verge dels Torrents de Vimbodí, a Poblet, evitant el tram final amb més desnivell de la cursa.