FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pat Soler - FEEC
Foto: Pat Soler - FEEC

Notícies - 21/05/2023

La Berga Trail KIDS triomfa entre els més petits

Berguedà Curses per Muntanya

La Berga Trail KIDS és una cursa perfecta pels més petits i petites de la casa. Amb el Pla de la Corbera com a camp base, la Berga Trail Kids ha celebrat una jornada festiva amb més 75 petits corredors i corredores.

Aquesta és la setena de les vuit proves que integren aquest innovador circuit destinat a què els nens i joves que hi participin puguin començar a gaudir de les curses, de la natura i del millor ambient esportiu.

La Kids ha dissenyat per l’ocasió fins a set recorreguts diferents, tots amb sortida i arriavada al Pla de la Corbera, a pocs quilòmetres de Berga, perquè els petits i joves de les categories sub 6 fins a la cadet puguin gaudir d’una fantàstica jornada de curses per muntanya a l’entorn privilegiat al peu de la Serra de Corbera amb terreny de bosc, amb arrels, també fang i molts corriols plens de pins negre, un escenari molt diferent del que vam veure a les dues últimes proves del circuit català d’escoles de trail de la FEEC, la Quatre Termes i la Mitja Kids.

La següent i última cita del circuit més jove de la casa serà la pròxima setmana a la Mini Trail organitzada per Associació Esportiva Trail Xics Montseny.