FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/01/2014

La Barcelona Magic Line, una marxa solidària per als projectes socials de Sant Joan de Déu

L’Obra Social Sant Joan de Déu organitza la Barcelona Magic Line, la marxa solidària que recorrerà set turons emblemàtics de la ciutat de Barcelona per captar fons per als programes d’atenció a persones en situació de vulnerabilitat.

La marxa, que compta amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, se celebrarà el 2 de març i té com a grans objectius: la sensibilització de la ciutadania al voltant dels col·lectius vulnerables de la nostra societat i l’exclusió social (infància hospitalitzada, persones en situació de sense llar, persones amb dependència o problemes de salut mental, cooperació internacional, recerca en malalties mentals i infantils…) i la mobilització per a captar fons per a aquestes causes, unint esport i compromís social.

El recorregut de la Magic Line de Barcelona és sorprenent, ja que travessa la ciutat resseguint el seu cim més emblemàtic, el Tibidabo, i altres turons característics, per oferir una nova perspectiva de la ciutat.

Inscripcions per equips

Per fomentar els valors del treball en grup, els participants a la BML, que pren el nom de la via més complicada d’accés al K-2, s’hi han d’inscriure en equips, i poden escollir en quina modalitat fer la travessa: 30, 20 o 10 quilòmetres de distància. També s’han de marcar un repte solidari, és a dir, la quantitat de diners que hi aportaran mitjançant l’organització d’alguna activitat.

La marxa acabarà amb una gran festa que tindrà lloc a l’avinguda de la Catedral, on hi haurà exposicions, activitats i música. Les inscripcions ja són obertes i es poden fer a través del web de la Barcelona Magic Line. També podeu seguir l’actualitat d’aquest nou esdeveniment a través de Facebook i Twitter.