FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 27/04/2019

La Baixada de les Rieres recorre les serres del Maresme

Maresme BTT

La Baixada de les Rieres, organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, ha recorregut els trets més característics del Maresme en la tercera prova del calendari de Rodacamins aquest dissabte 27 d’abril.

Els 30 quilòmetres i 430 metres de desnivell positiu han fet que la ruta circular de la prova s’endinsés pel Maresme, caracteritzada per una estreta franja als vessants i als peus de les muntanyes de la serralada Litoral. Les serres de Marina, Sant Mateu, el Corredor i del Montnegre han fet endinsar als apassionats de les dues rodes dins del Parc Natural. La cursa ha transcorregut per les rieres formades a les serres esmentades, amb punt i final a les platges llargues i sorrenques que caracteritzen el territori, fent així que el desnivell total de la cursa fos assequible per a tot tipus de participants.

La propera del calendari serà Un tomb per l’Eramprunyà, de l’Unió Muntanyenca Eramprunyà el proper 2 de juny, pedalant pel territori de Gavà i Sant Climent de Llobregat. La prova comptarà amb dues distàncies diferents, la popular de 16 quilòmetres i 386 metres de desnivell, i l’altra, per als més experimentats, de 30 quilòmetres i 834 metres de desnivell. Les inscripcions es podran fer a través de la pàgina web de la FEEC.