FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/03/2017

La 6a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència aplega cinc proves d’arreu de Catalunya

Curses per Muntanya

La Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) aplega en la sisena edició un total de cinc proves d’arreu de Catalunya. La competició començarà el dia 29 d’abril en l’entorn de les muntanyes de Prades, i acabarà en el mateix escenari, però a diferent vessant, el 4 de novembre.

Quatre clàssiques i una promesa 

L’Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada (UTMCD) obrirà foc, com ja es habitual en el calendari de la FEEC, el 29 d’abril. Aquesta cursa d’ultraresistència és una de les més consolidades a la província de Tarragona i aplega a molts corredors que inicien així la temporada. Les inscripcions per la UTMCD estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

L’Ultra Trail Valls d’Àneu (UTVA), també coneguda com “la indòmita”, serà una de les dues ultres que es disputaran en l’estació estival. La UTVA és una ultra tècnica en alta muntanya, només apta per els corredors més experimentats. Aquest any ha canviat les dates i es disputarà els dies 29 i 30 de juliol. Les inscripcions ja estan obertes al web de la FEEC.

Abans d’acabar l’estiu arribarà la Rialp Matxicots Extrem, els dies 16 i 17 de setembre. Junt a la UTVA està considerada una de les millors curses d’ultraresistència d’entre les que es disputen als Pirineus. Les inscripcions s’obriran el proper dia 15 de març.

La consolidada Ultra Trail Trepitja Garrotxa acollirà el campionat de Catalunya de curses d’ultraresistència de la FEEC en la seva quarta edició. L’Alta Garrotxa serà l’escenari de la competició, els dies 21 i 22 d’octubre.

La primera edició de la Roures Extrem tancarà el calendari de la temporada, el dia 4 de novembre. Aquesta cursa ja es va disputar l’any passat en versió més reduïda i aquest any fa el salt a la llarga distància. La primera edició va ser tot un èxit i promet repetir-se aquesta temporada.

Fotografia / Ivan Torres