FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/02/2015

La 57a Marxa d’Orientació per Descripció de l’AE Talaia obre la temporada

Marxes tècniques

L’Agrupació Excursionista Talaia organitza la 57a Marxa d’orientació per descripció, prova que obre la 17a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat. El lloc de celebració és a Castellet i la Gornal (el Garraf) el proper 22 de març.

Poden participar a la Marxa tots els socis d’entitats amb llicència de l’any en curs expedida per la FEEC, els posseïdors de llicència de la FEDME o d’altres federacions de muntanya estrangeres adherides a la UIAA. Per a tot aquell participant que no s’ajusti a les condicions anteriors, l’organització emet una llicència temporal de la FEEC amb validesa per a la prova.

Competicions-FEEC-2015-Marxes-tecniques-webLes inscripcions es poden fer al local social de l’Agrupació Excursionista Talaia, del 2 al 20 de març, de dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre. També s’accepten les inscripcions fetes per correu electrònic i per la web de l’entitat. Els equips es configuren amb dues o tres persones i, com a mínim, un participant major de 18 anys.

L’organització ofereix l’esmorzar a tots els marxadors i aigua en punts indicats en el full de ruta. La sortida es troba a la Sala Polivalent de Castellet, on els equips inicien la sortida en grup cada minut. Els primers surten a les 8 hores i els següents cada minut fins al darrer equip.