FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 23/05/2019

La 54a Festa de la Cançó de Muntanya arriba amb un festival tradicional ple d’activitats

Osona Vallès Occidental Cultura Societat

La Festa de la Cançó de Muntanya arribarà el diumenge 2 de juny a la seva 54a edició. Aquest any, la Unió Excursionista de Sabadell serà l’encarregada d’organitzar la festa que serveix per aplegar, en diferents indrets de Catalunya, les corals o grups de cantaires de diferents entitats per realitzar un festival de cançons tradicionals, populars i muntanyenques.

La jornada començarà a les 9:00 h del matí amb la rebuda de les corals i un bon esmorzar. L’organització ha preparat visites guiades a museus i edificis emblemàtics de Sabadell, que començaran a les 10:00 h del matí. Es visitarà el Museu de Paleontologia i l’edifici modernista de la seu central de l’antiga Caixa de Sabadell.

A les 12:15 h, als Jardinets de la Caixa de Sabadell, es durà a terme el concert de la Cançó de Muntanya. Hi participaran cinc corals diferents: el cor CET de Cants del Centre Excursionista de Terrassa, la Coral Madrigalistes de Catalunya de l’Agrupació Excursionista de Catalunya, la Coral Núria de la UEC de Gràcia, la Coral La Llum del Centre Excursionista Sant Feliu i els amfitrions, la Coral la Carena de la Unió Excursionista de Sabadell.

La festivitat finalitzarà amb el dinar de germanor amb els cantaires de les diferents corals que participaran a la festa. A les 16:00 h es farà cloenda amb el cant dels adéus.