FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/11/2015

La 38a Marxa de Regularitat de les Terres de Lleida, a Gurp el 15 de novembre

Caminades de resistència

El Centre Excursionista de Lleida organitza la 38a edició de la Marxa de Regularitat de les Terres de Lleida, el dia 15 de novembre. La prova està inclosa dins del calendari de la 17a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat, de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La marxa tindrà sortida i arribada a Gurp (Pallars Jussà), un poble que conserva actualment una dotzena de les seves cases dempeus, i només vuit persones hi viuen permanentment.  El circuit de la marxa recorrerà el Barranc del Grau, els Corrals de Gurp, el Pas de Grau, la Serra de Gurp i la Serra Mitjana.

El mateix dia 15 abans de la sortida es lliurarà a cada equip els corresponents distintius d’identificació, el mapa de la zona i la situació dels controls de repòs. La durada aproximada de la marxa serà d’unes 4 hores i la sortida serà a partir de les 9.30 hores.

Els equips hauran d’estar constituïts per dues persones, i en el cas que els dos components estiguin en possessió de la llicència federativa de l’any en curs entraran a puntuar a la Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat.