FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 12/09/2022

La 30 Marxa Rasos de Peguera-Manresa reprèn el Circuit Català de Caminades de Resistència

Bages Caminades de resistència

Després de la pausa estival el Circuit Català de Caminades de Resistència de la FEEC reprèn la seva activitat. Aquest dissabte 10 de setembre el Centre Excursionista Comarca de Bages ha organitzat la 30a Rasos de Peguera-Manresa.

Un trail no circular amb inici al xalet refugi Rasos de Peguera i final a Manresa. L’exigència no ha estat baixa, amb 82 quilòmetres per recòrrer i un desnivell acumulat de gairebé 4.000 metres. El recorregut passava pel Pi de les Tres Branques, l’obaga dels Tossals, Taravil i el santuari de Correà. De Montmajor anava cap a la riera de Navel i fins a Serrateix. Seguia cap a Callús, baixant per la riera de Sant Cugat i fins a la zona esportiva del Congost de Manresa, passant pel peu del Collbaix.

La 33a Marxa Gràcia-Montserrat va tancar la primera part del circuit el 18 de juny, així que els participants han tingut gairebé tres mesos de descans per agafar-se les pròximes vuit caminades de resistència amb força. Aquest dissabte 17 de setembre continuarà el Circuit amb la 43a Marxa de resistència Matagalls – Montserrat, organitzada pel Club Excursionista de Gràcia.