FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 27/06/2019

La 2a Selva Nòrdic Walking, una marxa nòrdica per la Selva del Camp

Baix Camp Marxa nòrdica

El Circuit Català de Caminades de Marxa Nòrdica de la FEEC no s’atura i el proper diumenge 30 de juny se celebrarà la segona edició de La Selva Nòrdic Walking, organitzada pel Club Excursionista Arítjol.

La prova, que començarà i finalitzarà al parc Hort d’Iglésies de La Selva del Camp, constarà d’11 quilòmetres amb un desnivell positiu de 300 metres. El recorregut discorre en tot moment pel terme municipal de la vila de La Selva del Camp (Baix Camp) concretament pels camins de “La Terrena” i “El Camí del Rec” SL-C 157. És un circuit que ressegueix la vessant dreta de la Riera de La Selva i recorre per un dels camins recuperats del municipi, durant l’època medieval, que subministrava aigua a la vila.

La dificultat tècnica es pot considerar fàcil per a una persona acostumada a caminar en l’entorn natural. Durant tota la caminada, els marxaires podran gaudir d’unes fantàstiques vistes, entre ponts medievals, bosc de ribera, camps d’avellaners i diferents paisatges naturals del Camp de Tarragona.

Per tots aquells que s’animin a participar-hi, les inscripcions estan obertes fins el dia 28 de juny.

El Circuit Català arribarà a l’equador del calendari, el proper 21 de juliol, amb la 2a Nòrdica Prades, organitzada per l’Associació Excursionista Els Birimbins de Prades. Un recorregut amb una distància de 13,5 quilòmetres i 500 metres de desnivell per la comarca del Baix Camp.