FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/05/2016

La 2a Caminada Solidària de Càritas es presenta amb el repte d’igualar els registres de la primera edició

Societat

La  presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, el diputat d’Esports, Josep Salom, el director de Càritas Diocesana de Barcelona, Salvador Busquets, i l’exwaterpolista olímpic i Director de la UFEC, Jordi Sans, han presentat aquest dilluns, a la seu de la Diputació de Barcelona, la 2a Caminada Solidària pel Parc Natural de Collserola.

El president de la FEEC, Jordi Merino, ha assistit també a l’acte encapçalant la delegació de la Federació que s’encarregarà del  suport tècnic de la caminada. Aquesta  tindrà lloc el proper 21 de maig i la recaptació de les inscripcions es destinarà íntegrament al projecte Paidós perquè tots els infants tinguin les mateixes oportunitats.

A l’acte hi han assistit membres del Grup Cavall Bernat, que juntament amb la FEEC donaran suport tècnic a la marxa. Els extenistes  Jordi Arrese i Alex Costa o els ex futbolistes Angel Morales i Eloy Pérez han estat alguns dels esportistes que han donat ja suport a la caminada.

La caminada es marca com a repte tornar a repetir l’èxit de la primera edició que va aplegar a unes 800 persones a Collserola i de fet des de l’organització ja es marquen objectius més ambiciosos.

El circuit  serà apte per tot tipus de persones i tindrà sis quilòmetres i mig en un recorregut pràcticament pla.

La inscripció costarà 8 euros, els diners aniran destinats íntegrament al projecte Paidós de Caritas i l’organització obsequiarà als participants amb un kit de la caminada on hi haurà una samarreta blava commemorativa entre altres obsequis. Inscripcions

Cartell-2a-Caminada-solida--ria-2-517x1024