FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 05/11/2023

La 28a Marxa del Garraf posa punt final al Circuit Català de Caminades de Resistència

Baix Llobregat Garraf Caminades de resistència

El Circuit Català de Caminades de Resistència de la FEEC ha celebrat la darrera prova de la temporada aquest cap de setmana. La 28a Marxa del Garraf, organitzada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà, ha comptat amb gairebé 500 participants en el recorregut llarg.

Aquesta nova edició de la Marxa del Garraf ha presentat un itinerari de 46 km i un desnivell acumulat de 3.300 m amb sortida i arribada a Gavà (Baix Llobregat). La caminada s’ha realitzat, com cada any, pel massís del Garraf en un dia ventós i assolellat.

L’última prova del calendari de l’especialitat ha engegat a la plaça Jaume Balmes del municipi gavanenc i ha passat per punts d’interès com la Clota (402 m), Begues (244 m), Garraf o Campgras (489 m).

Una temporada de 28 caminades

El 5 de març d’enguany va arrencar el calendari del Circuit Català de Caminades de Resistència de la FEEC amb la 23a Marxa dels Castells de la Segarra. Ara, vuit mesos després, s’ha acomiadat el Circuit de l’especialitat entre la muntanya i el mar amb la 2a Marxa del Garraf.

Des de la Federació es vol agrair a totes les entitats i persones voluntàries que han fet possible el calendari d’aquest any. Com també, a tots els participants que han recorregut diversos punts de la geografia catalana. I, especialment, a Xavier Capdevila, qui ha il·lustrat les caminades amb les seves fotografies.