FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pat Soler
Foto: Pat Soler

Notícies - 07/03/2024

La 25a Copa Catalana de Marxes Tècniques s’estrena al Garraf

Garraf Marxes tècniques

Enguany, la Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) celebra un quart de segle. La 65a Marxa d’Orientació per Descripció, de l’Agrupació Excursionista Talaia, serà l’encarregada d’estrenar la competició al Garraf.

Sant Pere de Ribes acollirà la primera prova de la copa el pròxim diumenge 10 de març, que arrencarà des de l’IE Montgròs del municipi ribetà i comptarà amb un recorregut d’aproximadament 14 km. Les inscripcions per a la cita continuen obertes fins al divendres dia 8 i es tramiten des del gestor d’inscripcions de la FEEC.

A més, el mateix dia tindrà lloc la 2a Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat i Orientació per Descripció, també de l’AE Talaia, i que obrirà el calendari de marxes infantils.

Un cop acabada la 65a Marxa d’Orientació per Descripció, primera de les set proves de la copa, a les 13 h es farà l’entrega de premis de la Copa Catalana i del Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques i de Regularitat del 2023.