FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Club Excursionista Reddis
Foto: Club Excursionista Reddis

Notícies - 29/05/2024

La 25a Copa Catalana de Marxes Tècniques camina per Montblanc

Conca de Barberà Marxes tècniques

La 25a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha celebrat la quarta aturada del calendari a Montblanc aquest passat diumenge 26 de maig. El Club Excursionista Reddis ha estat l’encarregat d’organitzar la 26a Marxa Dufour d’Orientació i Regularitat.

Aquesta nova prova de la competició ha aplegat un total de 17 equips que han pres la sortida a les vuit del matí des de l’ermita de Sant Josep de Montblanc. Els participants han traçat una distància aproximada d’11,50 km per la capital de la Conca de Barberà, amb alguns trams exigents, però també amb vistes, coves i paisatges d’interès.

El sol, acompanyat de calor moderada, ha estat protagonista de la quarta aturada de la copa. El final de la 26a Marxa Dufour ha arribat cap a les 13 h en el mateix punt on s’havia iniciat.

L’equip guanyador de l’edició d’enguany ha estat el format per Joan Muntadas i Pere Salgado, ambdós del Grup Excursionista Campdevànol. La segona posició ha estat pel grup integrat per Meritxell Clotet, Manel Galante i Ona Galante, del Club Centre Excursionista d’Avinyó. El tercer calaix del pòdium ha estat per Josep Segura (Agrupació Excursionista de Martorell) i Carlos Andrés Vargas (Club Excursionista de Gràcia).

El calendari de la 25a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat continuarà amb la 60a la Marxeta, del Centre Excursionista Molins de Rei, el 6 d’octubre.