FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La 24a Marxa del Garraf tanca el Circuit Català de Caminades de Resistència | FEEC

Notícies - 15/11/2018

La 24a Marxa del Garraf tanca el Circuit Català de Caminades de Resistència

Caminades de resistència

El Circuit Català de Caminades de Resistència arriba al seu final, i ho fa amb la 24a Marxa del Garraf, organitzada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà. 48 quilòmetres i uns 3.000 metres de desnivell, assolint la cota més elevada a Campgràs i Serra de la Guàrdia (525 m) i la més baixa a Garraf, a nivell de mar.

Per fi els excursionistes han pogut gaudir d’un dia ben assolellat i una espectacular albada i sortida de sol. I ja tocava, que portaven una bona ratxa de pluja durant les últimes setmanes. En record de Jaume Senserrich Pasan, un company conegut entre els marxistes que va morir la setmana passada ofegat al mar, durant la marxa es van poder veure participants amb una samarreta blanca que duia impresa la seva foto.

La marxa ha passat per cinc municipis: Gavà, Castelldefels, Sitges, Olivella i Begues. I s’ha pogut veure la sortida del sol pel mar des dels llocs més elevats, caminar pel material calcari del Massís, contemplar les esplèndides vistes panoràmiques a 360 graus, veure la Mussara, el massís de Montserrat, Sant Llorenç de Munt, el Montseny, la Serra de Marina i en dies excepcionals, fins i tot, la Serra de Tramuntana de Mallorca.

I ja comencem a preparar el calendari del 2019. Moltes gràcies a tothom per participar en aquest segon any de circuit i, en especial, al Xavier Capdevila, que gràcies a ell tenim un extens arxiu fotogràfic de les diferents marxes del calendari.

Fotos / Xavier Capdevila