FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Centre Excursionista de Lleida
Foto: Centre Excursionista de Lleida

Notícies - 12/04/2022

La 23a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat fa parada a La Noguera

Noguera Marxes tècniques

El passat diumenge 3 d’abril va celebrar-se, després de dos anys de la darrera edició, la 42a . Aquesta prova, organitzada pel Centre Excursionista de Lleida, forma part de la 23a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La participació en aquesta edició va ser d’11 equips. Els guanyadors van ser J. Carles Moreno Guerrero i Xavier Juncà Capdevila, del Club Centre Excursionista d’Avinyó, seguits de Gisela Riera Lobato i Margarita Lobato Vidal, del Club Centre Excursionista d’Avinyó. Pel que fa a l’entitat guanyadora, aquesta va ser el Club Centre Excursionista d’Avinyó.

L’itinerari triat enguany va sortir de la bonica localitat de Montmagastre (La Noguera) i va fer un recorregut circular passant per llocs emblemàtics de la zona com el Barranc de la Font del Perxe, el Rec de la Font del Cirerell, el Barranc del Rei i les runes del Priorat Canonical de Sant Miquel de Montmagastre i arribant al cim del Montmagastre on els participants van poder gaudir d’unes vistes de 360 graus.

Aquesta és la 3a prova del calendari de la Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat que enguany està formada per un total de 7 proves. La propera serà la 58a Marxeta del Centre Excursionista Molins de Rei i se celebrarà passat l’estiu, el 9 d’octubre.