FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/04/2015

La 1a Caminada Solidària de la Diputació de Barcelona i Càritas per Collserola s’ajorna

Cultura Societat

La 1a Caminada Solidaria pel Parc Natural de la Serra de Collserola, organitzada per la Diputació de Barcelona i Càritas, que s’havia de realitzar el proper dissabte, 11 d’abril, s’ha ajornat fins a una nova data que es definirà més endavant. La iniciativa solidària, que compta amb el suport tècnic del Club Excursionista de Gràcia i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, preveu ampliar el nombre de persones inscrites i fer de la cita esportiva una mostra de suport i solidaritat amb les persones més necessitades.

Un bon nombre d’empreses, fundacions, clubs esportius i associacions estan adherides a la campanya que, amb el lema “Penjat una medalla” de la Diputació de Barcolena i el lema “Càritas: clubs amb cor”, té com a objectiu recaptar fons per al finançament de l’acció social de Càritas. Els participants de la Caminada Solidària només han de fer un donatiu d’una quantitat mínima de cinc euros en el moment de fer la inscripció.

cartell_caminada_solidaria_caritas

Cinc euros solidaris per fer cinc quilòmetres

Tot i el canvi de la data, les característiques de la 1a Caminada Solidària es mantenen tal com estaven previstes. L’àrea d’esbarjo de Santa Maria de Vallvidrera és el punt de sortida i arribada d’aquest itinerari circular. El recorregut previst és el d’una excursió suau de 5,2 quilòmetres, amb un baix desnivell pel Parc Natural de la Serra de Collserola, a cavall del Barcelonès i el Vallès Occidental.

L’hora està fixada a les 10 del matí, si bé convé ser-hi amb antelació per recollir la bossa del “caminador amb cor”, que conté una cantimplora per saciar la set i una samarreta per difondre la campanya solidària mentre es fa esport. També inclou un obsequi dels organitzadors als participants per gratificar-los la seva col·laboració desinteressada en la lluita contra la pobresa. A més totes les persones inscrites tindran accés a un esmorzar de pa amb tomàquet, botifarra i beguda a l’arribada de la excursió. Les inscripcions es poden fer a través del gestor d’incripcions de la FEEC.