FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: CE Castellar del Vallès
Foto: CE Castellar del Vallès

Notícies - 18/04/2023

La 14a Ruta de les Ermites, escenari de les Caminades de Resistència de la FEEC

Vallès Occidental Caminades de resistència

La 14a edició de la Ruta de les Ermites, organitzada pel Centre Excursionista Castellar del Vallès, ha creuat pel parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac amb èxit de participació. Aquesta activitat oficial forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

El traçat ha comptat amb un recorregut de 46,3 quilòmetres i un desnivell acumulat de 3.086 metres. El tret de sortida de la 14a edició de la Ruta de les Ermites s’ha donat des de Castellar del Vallès i ha acabat al mateix municipi. 403 participants han gaudit d’un dia assolellat mentre practicaven aquesta especialitat de muntanya. Durant la prova s’ha passat per Sant Feliu del Racó, Vall d’Horta, Sant Llorenç de Savall, Sant Sebastià de Montmajor o Sant Pere del Dalmau, catalogat com a bé cultural d’interès local.

La Ruta de les Ermites és una prova de resistència, no competitiva, que transcorre per camins muntanyencs. L’objectiu d’aquesta caminada és completar a peu el recorregut, que és de gairebé 47 quilòmetres, en un temps màxim de 13 hores.

La pròxima cita del calendari de Caminades de Resistència serà la 13a Caminada de Carenes – Marxa el Pont de Suert a Tremp, organitzada pel Centre Excursionista Alta Ribagorça.