FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/09/2016

La 13a Trobada internacional de descens de barrancs ‘Gorgs 2016’, a la Vall Fosca

Descens de barrancs i engorjats

El Canyoning Club Punto Límite organitza la 13a edició de la Trobada internacional de descens de barrancs “Gorgs 2016″, els dies 2, 3 i 4 de setembre a la Torre de Capdella, a la Vall Fosca. La trobada es porta celebrant anualment després que el 2004 sorgís la iniciativa per part de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), de la mà del Comitè Català de Barrancs.

PosterDurant la trobada d’enguany, els assistents gaudiran d’una fira d’exposició de materials de marques especialitzades, conferències i ponències sobre diverses temàtiques relacionades amb aquesta pràctica esportiva a càrrec de professionals, tallers de formació i multitud d’activitats diferents per gaudir amb la família o els amics.A més a més, també s’oferiran diversos mòduls de formació: tècniques de perfeccionament, sistema de fortuna, mòduls d’aigües vives, i d’autorescat.

Aquest any, a més, els participants gaudiran de descomptes molt avantatjosos en els allotjaments de la Vall. Al blog de la trobada trobareu tota la informació: allotjament, llistat de barrancs, descomptes, conferències i molt més. L’organització està preparant la publicació de GORGS VALL FOSCA: Guia de Barrancs, que recull informació sobre prop de 20 descensos de la zona.

Es pot consultar el programa de “Gorgs 2016″ amb els dies i horaris de cada actvitat i del Congrés, que se celebrarà els dies 2 i 3. Els interessats ja podeu formalitzar les vostres inscripcions.