FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/07/2015

La 12a trobada internacional de descens de barrancs ‘Gorgs 2015’, a la Vall d’Aran

Descens de barrancs i engorjats

El Canyoning Club Punto Límite organitza per la setmana del 20 de juliol la 12a edició de la trobada internacional de descens de barrancs “Gorgs 2015”, que es porta celebrant anualment des que el 2004 va sorgir la iniciativa, per part de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, de la mà del Comitè Català de Barrancs. Posteriorment, el 2007, es va crear el Congrés Internacional de Canyons i Engorjats, que es fa coincidir amb la trobada.

Durant la trobada d’aquest any, que serà la més llarga de totes les que s’han fet, des de dilluns 20 de juny fins al diumenge 26, hi haurà una fira de material de marques especialitzades, conferències i ponències sobre diverses temàtiques relacionades amb aquesta pràctica esportiva a càrrec de professionals, tallers de formació i diverses activitats. A més a més, la organització ha previst descomptes en un càmping prop de Les i una carta de descomptes a tota la comarca.

A més, s’oferiran diversos mòduls de formació: tècniques de perfeccionament, sistema de fortuna, mòduls d’aigües vives, i d’autorescat. Podeu consultar el programa de “Gorgs 2015” amb els dies i horaris de cada actvitat i del Congrés, que se celebrarà el divendres 24 i el dissabte 25. Els interessats ja podeu formalitzar les vostres inscripcions.

Guia de barrancs Aran-Garona

La organització, junt amb el Consell General d’Aran, està preparant la guia de barrancs Aran-Garona, que recull tota la informació sobre els accessos, els descensos i els retorns d’uns 23 descensos de barrancs, a més de contenir la fitxa tècnica de cada un d’ells. Una guia que es lliurarà gratuïtament a totes les persones participants.