FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 30/01/2020

La 12a trobada dels ‘100 cims’, el 31 de maig a Alcanar

Montsià 100 cims

L’Agrupació Excursionista d’Alcanar serà l’entitat organitzadora de la 12a Trobada dels “100 Cims”, que se celebrarà el 31 de maig.

El programa d’actes encara no està tancat, però el desenvolupament de la Trobada serà semblant al d’edicions anteriors, amb excursió o visita cultural al matí, dinar i acte de lliurament de premis i reconeixements a la tarda.

Si l’any passat ja vam assolir el número més alt de persones que han superat els “100 Cims”, enguany, s’ha superat el número de federats; així, seran 97 els qui rebran el reconeixement en la Trobada. A més hi haurà 35 federats que han assolit el “2×100 Cims” i 3 que han superat el “3×100 Cims”. També hi haurà el reconeixement a una entitat que ha superat les 2.000 ascensions. Continuant amb la dinàmica d’altres anys, properament es farà la convocatòria dels premis literari i fotogràfic, que arriben a l’onzena edició.

Quan comenci la primavera es faran públics els horaris i els actes que es realitzaran en la Trobada, així com el sistema d’inscripció. Com sempre, la Trobada és oberta a tothom; de moment, ja us podeu anar programant per fer cap a Alcanar a finals de maig.

Aprofitem per fer pública la llista de federats que han assolit el repte durant l’any 2019 i que rebran el reconeixement en aquesta Trobada. Us volem recordar que el repte s’assoleix en el moment en què els fulls de validació tenen entrada a la FEEC (per qualsevol mitjà), però sempre amb el límit del 31 de desembre de cada any.

Dia del cim

També recordem que el dia 7 de març es farà el “Dia del cim”. El Comitè dels “100 Cims” us convida a acompanyar-los en l’excursió a Sant Miquel del Mont (973), des de l’Hostalnou de Bianya. L’itinerari previst pujarà cap a Santa Margarida de Bianya, la collada de Bastons i el cim de Sant Miquel del Mont. El retorn es farà per Sant Andreu del Coll i el castell del Coll. En total seran uns 450 m de desnivell i unes tres hores de durada.