FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Kilian Jornet s’emporta la Copa del Món d’Esquí de Muntanya en modalitat vertical | FEEC

Notícies - 01/04/2015

Kilian Jornet s’emporta la Copa del Món d’Esquí de Muntanya en modalitat vertical

Esquí de muntanya

L’esquiador de la Cerdanya s’ha classificat en segona posició a la Mondolè Ski Alp, que ha guanyat Anton Palzer, però que l’ha proclamat campió de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya en modalitat vertical.

Kilian Jornet, del Club Poliesportiu de Puigcerdà ha fet la prova amb un temps de 26 minuts i 21 segons, per darrere dels 26 minuts i 10 segons de l’alemany Anton Palzer i per davant del tercer classificat, l’italià Damiano Lenzi, amb 26 minuts i 29 segons. Marc Pinsach, de la Colla Excursionista Cassanenca ha estat 24è i Nil Cardona, de l’Ski Club Camprodon, 37è.

En noies, la victòria de la prova se l’ha enduta la intractable Laetitia Roux, amb 25 minuts i 12 segons, seguida de la catalana Laura Orgué i la francesa Axelle Mollaret amb 25 minuts i 22 segons, i 25 minuts i 59 segons respectivament. L’atleta de la Unió Excursionista Urgellenca ha fet un temps de 25 minuts i 22 segons en el que ha estat el seu debut en una prova de la Copa del Món i que li ha permès un 10è lloc a la classificació final de la Copa del Món, per darrere de Clàudia Galicia, 9a. El 3r lloc de la prova se l’ha adjudicat Axelle Mollaret. La catalana Marta Riba ha estat 6a i Marta Garcia 10a.