FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/08/2014

Kilian Jornet guanya la històrica cursa de Sierre-Zinal, als Alps suïssos

Curses per Muntanya

Per enèsima vegada l’atleta de la Cerdanya s’ha mostrat imparable i s’ha endut la victòria de la 41a edició de la Sierre-Zinal, als Alps suïssos, prova de la Copa del Món de Curses per Muntanya disputada aquest diumenge 10 d’agost. Jornet, del Club Poliesportiu de Puigcerdà, ha fet un temps de 2 hores i 31 minuts. En noies l’americana Stevie Kremer ha sumat una victòria més aquesta temporada fent una cursa de 3 hores i 3 minuts.

El podi masculí el van completar els atletes Jo Gray i Cesar Costa amb 2 hores i 32 minuts, i 2 hores i 34 minuts respectivament. Pere Aurell, de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya ha aconseguit un 38è lloc i Pere Rullan va quedar 47è. En noies, el podi l’han completat Maude Mathys  i Aline Camboulives. La catalana Laura Orgué, de la Unió Excursionista Urgellenca, ha quedat 4a, i Laia Andreu, de la Selecció Catalana, ha aconseguit una 15a posició, seguida d’Alba Xandri al 18è lloc i Anna Comet al 19è. Més tard ha arribat Montse Martínez, que ha fet 54a.

La propera prova de la Copa del Món de Curses per Muntanya serà aquest 23 d’agost a Zermatt, també a Suïssa, amb la Matterhorn Ultraks, de 46 quilòmetres de distància.

Esportistes de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya a Sierre-Zinal 2014

  • Pere Aurell (Club Excursionista de Callús)
  • Pere Rullan (Centre Excursionsita Pontsicà)
  • Laia Andreu (Club Excursionista de Callús)
  • Alba Xandri (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà)
  • Anna Comet (Unió Excursionista de Vic)
  • Montse Martínez (Centre Excursionista de Santa Perpètua)