FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/05/2015

Kayaking Costa Brava, amb descompte per als federats

Avantatges

Kayaking Costa Brava ha establert un acord de col·laboració amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) per oferir un 15% de descompte en els serveis d’excursió guiada, en lloguer i cursos; i un 10% de descompte en material per a caiacs i accessoris.

feec-avantatges-kayakingcostabrava-logoKayaking Costa Brava és una empresa dedicada exclusivament a la promoció del caiac de mar. Està present a diversos punts de la Costa Brava, des d’on ofereixen excursions guiades en caiac de mar pels indrets més captivadors i emblemàtics. A la botiga de Kayaking Costa Brava s’hi pot trobar material especialitzat, i a les bases des d’on realitzen les activitats, les platges de Castell, Tamariu, Cala Montgó i Port Lligat, s’hi pot llogar tot el necessari per fer excursions.

A més, Kayaking Costa Brava ofereix un ampli ventall d’activitats en grup i la possibilitat d’aprendre tot el que cal saber sobre aquest esport amb cursos d’iniciació, perfeccionament, esquimotatge, British Canoe Union (BCU), entre d’altres.

avantatges-federats-feec-2015