FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/03/2018

Just Sociats i Laia Andreu guanyen la Raquetes en Parros

Raquetes de neu

L’entorn de l’estació d’esquí de Baqueira Beret ha acollit la darrera prova de la copa catalana i circuit de raquetes de neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el 25 de març. La prova ha estat organitzada per l’AE Matxacuca, una entitat que compta amb un bon nombre de participants a les curses de raquetes de neu que es disputen a Catalunya.

Degut a les fortes nevades del últims dies l’organització ha hagut de modificar el circuit de la cursa per l’alt risc d’allaus. La prova ha passat pel Pla de Beret i ha baixat fins al municipi de Montgarri.

Just Sociats (CE Terrassa) ha estat el guanyador de la prova. “He anat junt a l’Edu Hernández  (AE Matxacuca) fins a la primera pujada. Ell no anava del tot fi i allà he decidit començar a tirar una mica més”, ha explicat Sociats. El de Terrassa ha marcat un temps d’1 hora a meta. Segon ha estat Hernández, que ha fet un temps d’1 hora i 2 minuts. El tercer classificat ha sigut Quim Costa (CA Olot Terra de Volcans), amb 1 hora i 7 minuts.

En dones, Laia Andreu (UE Vic) s’ha mostrat molt superior a les seves rivals i s’ha emportat la victòria a la Raquetes en Parros amb un temps d’1 hora i 7 minuts. La segona classificada ha estat Sílvia Leal (CE Pontsicà), amb 1 hora i 14 minuts, i la tercera, Laia Aguilar (CE Calldetenes), amb 1 hora i 23 minuts.