FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Foc de NeuFoc de Neu
Feec Notícies - Foc de NeuFoc de Neu

Notícies - 24/02/2014

Just Sociats i Laia Andreu, campions d’Europa a les Valls d’Àneu

Raquetes de neu

La segona prova de la Copa Catalana de Raquetes de Neu, organitzada per l’Espot Esquí Club Valls d’Àneu, s’ha celebrat als voltants del Refugi de Fornet, el diumenge 23 de febrer. La competició, que ha puntuat per la Copa d’Europa de Raquetes de neu i també pel Circuit Català de la mateixa modalitat, ha sigut la 5a edició de Foc de Neu. El campionat ha comptat amb una àmplia participació de corredors internacionals.

Els membres de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC han tingut una molt bona actuació en la competició. Just Sociats (CE de Callús) s’ha endut la victòria en categoria masculina i la Laia Andreu (CE de Callús) en categoria femenina. El podi masculí l’han completat l’italià Gerd Frick en segona posició i el suec Magnus Jensen en tercera posició. En categoria femenina Mavi Gil (CE del Solsonès) s’ha endut la plata i Rosa Vall el bronze.

Cal destacar també les posicions d’altres corredors de la selecció catalana en categoria masculina com el 4t lloc de Gabriel Crosas (Centre Excursionista de Torelló), el 7è de Rafa Parés (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), el 8è d’Albert Ferrer (Club Excursionista Uecanoia), el 9è de Jordi Uró (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà) i finalment la 4a posició de Laia Cuevas (Associació Esportiva Matxacuca) en categoria femenina

Campionat Europeu

El Copa d’Europa de Raquetes de Neu finalitzarà amb el Master des Nieges a França, el porper diumenge 16 de març.