FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/05/2016

Just Sociats i Ester Casajuana, guanyadors de l’Escanyabocs Trail Running

Curses per Muntanya

L’Escanyabocs Trail Running, organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca, s’ha disputat a l’entorn de La Seu d’Urgell, el dissabte dia 21. La tercera edició de la cursa ha format part per primera vegada del calendari de la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

La prova, que ha cobert un recorregut circular de 23 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu, ha comptat amb una alta participació i s’ha consolidat com una de les proves més exigents de la temporada de curses per muntanya a Catalunya.

Just Sociats (CE Terrassa) s’ha imposat en categoria masculina, amb un temps de 1 hora i 53 minuts. Amb aquesta victòria, el de Terrassa s’ha col·locat líder de la classificació general de la copa catalana, després d’aconseguir també la segona plaça del podi a la Cursa de la Faiada. El segon corredor en creuar la meta a La Seu d’Urgell ha sigut Sergi Rodríguez (CE La Segarra), amb 1 hora i 55 minuts. El tercer classificat ha sigut Pol Rodríguez i Salvador, a només 15 segons de Rodríguez.

En categoria femenina s’han repetit les dues primeres places del podi de la Cursa de La Faiada. Ester Casajuana (AAEET) ha sigut la més ràpida, amb un temps 2 hores i 24 minuts, i junt a Sociats lidera la classificació general de la copa. Sílvia Puigarnau (CE Guissonenc) ha sigut segona, amb un temps de 2 hores i 28 minuts, i Queralt Riba, ha sigut tercera, amb 2 hores i 29 minuts.

Fotografia / Just Sociats

[table id=194 /]