FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/10/2014

Just Sociats guanya la Vallès Drac Race disputada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Curses per Muntanya

L’atleta del Club Excursionista de Callús, Just Sociats, s’ha proclamat guanyador del trail de la primera edició de la Vallès Drac Race. Sociats ha creuat la línia d’arribada situada al Parc de les Nacions Unides de Terrassa amb un temps de 4 hores i 19 minuts. Resident a Terrassa i ben coneixedor del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Sociats s’ha fet valer de l’experiència sobre el terreny per superar en més de 20 minuts el segon classificat, el francès Antoine Maerten, qui l’ha acompanyat durant la primera part del recorregut de 50 km. Pablo Baietti ha completat el podi i s’ha situat al capdavant de la general del Doble Repte.

Just Sociats aconsegueix un dels grans resultats de la seva temporada i confirma el bon moment de forma en què es troba, després de la segona posició a la Marató de Muntanya de Berga disputada fa un mes. En el palmarès de Just Sociats figuren el trofeu de campió de la Montserrat Skyrace i la tercera posició al Campionat d’Espanya de Curses per Muntanya, èxits aconseguits l’any passat, a banda de proves tan prestigioses com la Matagalls-Montserrat o la Marató de Muntanya de Sant Llorenç.

Pel que fa a la categoria femenina, la vencedora ha estat Joanna Redondo, que ha arribat a Terrassa amb un temps de 6 hores i 16minuts. L’han acompanyada al podi Sonia Guerrero i Susanna Carbatosa, que han cedit 20 minuts respecte a la guanyadora.

Bon ambient durant la jornada i suspensió de la prova de BTT

Tot i les baixes a última hora de Jan Margarit i Genís Zapater, el Parc de les Nacions Unides de Terrassa ha viscut una primera jornada festiva gràcies a les activitats infantils i les parades de gastronomia i artesania que han amenitzat la cita esportiva. En total, 179 corredors han completat aquest trail de 50 kms que ha obert la primera de les dues jornades de la Vallès Drac Race.

La direcció tècnica de la Vallès Drac Race, però, va decidir a última hora suspendre la prova de BTT de 100 km que s’havia de disputar el diumenge al matí a causa dels forts aiguats i la tempesta elèctrica que queia a la comarca a primara hora del matí.