FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Javi Pec
Foto: Javi Pec

Notícies - 08/05/2023

Júlia Benach, pòdium a la Copa d’Europa de Bloc juvenil

Escalada esportiva Escalada

Júlia Benach, del Centre Muntanyenc Sant Llorenç, s’ha penjat la medalla de bronze de la categoria Youth B femenina a la Copa d’Europa de Bloc juvenil. La localitat austríaca de Graz ha acollit la tercera prova de la competició durant els dies 5, 6 i 7 de maig i ha comptat, també, amb la participació d’altres escaladors catalans.

Benach ha tornat a pujar al pòdium després de la plata que va aconseguir en la segona aturada de la Copa a Kaunas. Geila Macià (Club Muntanyenc Sant Cugat) ha quedat sisena en aquesta nova cita. Totes dues escaladores han demostrat, un cop més, el seu alt nivell en la disciplina. El primer lloc a Graz ha estat per a la francesa Imane Ridouani. I, el segon, per a la suïssa Nina Hentschel. Emily Pescetto, del Centre Muntanyenc Sant Llorenç, ha quedat a la vintena plaça.

Pel que fa a la categoria Youth B masculina, Bernat Munné (CCT21) ha fet una divuitena posició. En la Youth A masculina, Lau Macià (Club Excursionista Esparreguera) ha signat un catorzè lloc a la classificació. A més, el català Lluc Macià (Club Excursionista Esparreguera) ha participat en la categoria Juvenil masculina assolint la vint-i-novena plaça.

Geila Macià continua encapçalant la taula general de la Youth B femenina, seguida de Júlia Benach. La pròxima i última aturada de la Copa d’Europa de Bloc juvenil serà a Duisburg, Alemanya. La competició es disputarà entre el 8 i l’11 de juny.