FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/10/2018

Josep Riera i Margarita Lobato, campions de Catalunya de Marxes Tècniques

Marxes tècniques

L ‘Agrupació Excursionista Talaia ha organitzat el 18è Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques de Regularitat “Combinada”, a La Llacuna (Anoia), el 30 de setembre. El campionat ha inclòs les disciplines d’orientació per descripció, dufour i CUC.

Sota la temàtica ”Un tomb per la història medieval” i en parelles, la sortida del campionat s’ha donat des de la Plaça Major de la Llacuna a les 8h. En la prova han participat excursionistes de totes les edats, en una disciplina, la marxa tècnica, que combina l’activitat física amb la descoberta del territori.

La millor parella de la marxa ha estat la formada per Josep Riera i Margarita Lobato, del CE Avinyó, que s’ha proclamat campiona de catalunya de marxes tècniques havent sumat només 38 punts de penalització. El CE Avinyó ha estat el dominador de la prova, ja que el subcampionat també ha estat per una altra parella de l’entitat, la formada per Manel Galante i Meritxell Clotet, amb 43 punts, i la tercera plaça per la formada per J. Carles Moreno i Xavier Junca.

Un cop finalitzat el campionat tots els participants han celebrat un dinar de germanor a la mateixa Plaça Major de la Llacuna.

Foto / Meritxell Soler