Josep Maria Pijuan i Judit Lamas guanyen la cursa de la Pujada al Montsià sota la pluja | FEEC

Notícies - 30/09/2014

Curses per Muntanya

La Pujada al Montsià “Memorial Francesc Bort”, organitzada per l’Agrupació Excursionista d’Alcanar amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, ha tancat el Circuit Català de Curses per Muntanya de la FEEC.

La cursa ha reunit 150 corredors i ha tingut una distància de 28,5 quilòmetres amb 1.350 metres de desnivell positiu. En categoria masculina, Josep Maria Pijuan (Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball) ha passat per meta al cap de 2 hores i 37 minuts i, només dos minuts més tard ha arribat Víctor Agreda i just després, Mustapha Basiyd. En noies, Judit Lamas (Centre Excursionista Refalgarí) ha guanyat amb 3 hores i 15 minuts, seguida per Sílvia Puigarnau (Centre Excursionista Guissonenc), amb 3 hores i 23 minuts, i Marta Batalla (Club Atlètic Espluguí SE), amb 3 hores i 31 minuts. En el lliurament de premis hi va participar el president de la FEEC, Jordi Merino.

La marxa popular

Paral·lelament a l’esdeveniment s’ha organitzat una marxa popular amb més de 250 persones que han fet un recorregut de 16 quilòmetres i 570 metres de desnivell positiu. L’arc d’arribada de la cursa també va veure passar al corredor Carles Aguilar, que dilluns passat va sortir de Portbou per recórrer en etapes tota la costa catalana fins a Alcanar per realitzar un repte a favor de l’Associació de Paràlisi Cerebral (Aspace). El corredor va arribar a les 12 del migdia i va constituir un dels moments emotius del dia.