FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/06/2017

Josep Cuadrat i Roser Español guanyen la Cadí Trail

Curses per Muntanya

La Cadí Trail, organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca, ha acollit la segona prova de la Copa Catalana de Curses de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), en l’entorn de la Serra del Cadí, el dissabte 17 de juny.

Aquesta marató de muntanya, que recorre íntegrament la carena del Cadí, s’ha convertit en una clàssica del calendari. L’edició d’enguany ha estat marcada per les altes temperatures, una situació ben diferent a la viscuda l’any passat, quan es va haver de retallar part de la cursa degut a la mala visibilitat a les parts altes del Cadí.

Més de 300 corredors han sortit puntuals a les 7h del matí des de Martinet per afrontar els 46 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell positiu de la prova reina. La cursa ha passat per indrets com el refugi de Prat d’Aguiló, el Cap de la Fesa, o el mític Coll de Creus. L’arribada s’ha instal·lat al Parc del Segre, a la Seu d’Urgell.

Josep Cuadrat i Roser Español, guanyadors

Josep Cuadrat (UE Urgellenca) ha estat el guanyador de la Cadí Trail 2017, amb un temps de 5 hores 20 minuts. El segon classificat ha estat Joan Morera (CE del Penedès), que ha creuat la meta 37 minuts després de Cuadrat, amb un temps de 5 hores 57 minuts. Pau Vilar (La Molina Club d’Esports) ha ocupat la tercer plaça del podi amb 5 hores 58 minuts.

En categoria femenina la millor ha estat Roser Español (UE Urgellenca), amb 6 hores 59 minuts. La segona a meta ha estat Esther Farré (Fondistes Cervera), amb un temps de 7 hores 44 minuts. La tercera plaça ha estat per Clàudia Tremps (AE Vidabona), amb un temps de 7 hores 47 minuts.