FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

L’antiga audiència de Tarragona va ser la seu escollida per a realitzar el lliurament de reconeixements de Marxa Nòrdica, Caminades de Resistència i Marxa Aquàtica d’aquest passat 2021.

Les tres activitats no competitives de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya han celebrat aquesta jornada organitzada des del C.E. Alliberadrenalina de Tarragona.

Un centenar de persones van assistir a l’acte on es van celebrar els deu anys de l’entitat tarragonina i on la FEEC va rebre també un reconeixement dins dels actes d’aquest desè aniversari.

El president de la FEEC, Jordi Merino, va destacar l’arrelament d’aquestes activitats dins de l’excursionisme català i va agrair als participants de les tres disciplines la seva implicació. Merino va estar acompanyat per dos vicepresidents de la FEEC, Joan Huertos i Josep Casanovas.

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López, va ser l’encarregada de tancar l’acte.

Les tres disciplines han tornat a comptar aquest passat 2021 amb un gran número de participants que han pres part de les més de 50 proves dels circuits de Marxa Nòrdica, Caminades de Resistència i Marxa Aquàtica.

La nova temporada començarà aquest pròxim mes de març amb les primeres proves del 2022.