FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Adri Stoppa
Foto: Adri Stoppa

Notícies - 11/07/2023

Jornada de Marxa Aquàtica a Torredembarra

Tarragonès Marxa aquàtica

El passat 9 de juliol va tenir lloc a la platja de Torredembarra el 1r Open Aqua Beach Trail de Marxa Aquàtica. Aquesta prova, oberta a tothom, va estar organitzada pel Club Excursionista Arítjol i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra.

La prova va estar formada per dues curses corresponents a la disciplina d’Aqua Beach Trail. Una, de 4.200 metres i, l’altra, de 7.550 metres. A més, també es va apostar per una tercera activitat no competitiva, l’Aqua Beach Trek. Així doncs, aquests participants van poder gaudir de manera relaxada del circuit més curt, tot endinsant-se en aquest esport.

L’estat del mar no era el més favorable per a la pràctica de l’especialitat, amb onades d’entre 0,60 m i 1 m d’alçada. Tot i això, la jornada de Marxa Aquàtica va transcórrer sense incidents i va comptar amb 52 inscrits.

En la modalitat curta, Jerónimo Ferrer (45:10,059) i Inès Fort (47:50.654) van ser els guanyadors de la prova. Pel que fa a la variant llarga, Oriol Ferré (1:11:27.323) i Walia Caler (1:27:57.277) es van proclamar vencedors. Tots quatre esportistes formen part del Club Excursionista Arítjol. Les classificacions completes poden consultar-se aquí. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra, Berta Castells, va ser l’encarregada d’entregar-los els trofeus.

La pròxima cita del calendari de Marxa Aquàtica serà el dissabte 22 de juliol amb el 1r Open Aqua Beach Trail a Roda de Berà. En un principi, la prova havia de disputar-se el 16 de juliol. Va ser ajornada, però, per les condicions del mar, que no permetia realitzar l’activitat de forma segura.