FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/06/2015

Jornada d’activitats per a les entitats excursionistes i clubs esportius de la FEEC

Societat

L’Àrea d’Entitats de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha preparat una jornada anomenada “Experiències d’Èxit” pensada per a totes les entitats federades, que se celebrarà el proper 11 de juliol a Mollet del Vallès. La jornada és gratuïta i exclusiva, i neix amb la idea de proposar diferents blocs informatius i formatius per millorar i facilitar el funcionament de les entitats excursionistes i clubs esportius. La primera edició serà a la seu de l’entitat Club Muntanyenc Mollet (Pineda Fosca 6, “Casal la República” de Mollet del Vallès), l’11 de juliol, de 9 a 13 hores.

La jornada “Experiències d’Èxit” es podrà impartir durant un temps a diferents llocs, fins a canviar els seus continguts per uns altres. Les entitats poden fer les seves propostes i peticions a entitats@feec.cat. En aquesta edició, la idea és dividir el matí en quatre blocs: Un destinat a les excursions amb família i les seccions infantils dins les entitats excursionistes; l’altre dedicat a parlar sobre el crowdfunding com a mecanisme per finançar els projectes; durant el tercer bloc es parlarà del trail infantil i el funcionament de les curses per muntanya; i finalment es farà un taller formatiu per saber incorporar noves persones a les juntes directives de les entitats.

Les entitats excursionistes i clubs esportius interessats en participar-hi, cal que realitzin una inscripció prèvia a entitats@feec.cat o trucant al telèfon 934 120 777 abans del 9 de juliol.