FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Jordi Pàmies i Sara Codina guanyen l’Ultra Estels del Sud del Trail Roquetes | FEEC

Notícies - 06/05/2015

Jordi Pàmies i Sara Codina guanyen l’Ultra Estels del Sud del Trail Roquetes

Curses per Muntanya

El Trail Roquetes Associació Esportiva i Cultural ha organitzat aquest cap de setmana, juntament amb Kebo Events, la primera edició de l’Ultra Estels del Sud, segona prova de la 4a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la FEEC, patrocinada per Asus i Tuga Wear, que han guanyat Jordi Pàmies, de l’Associació Esportiva Diedre, i Sara Codina, del Centre Excursionista de Sant Vicenç de Castellet.

L’Ultra Estels del Sud és una ruta integral del Massís dels Ports creada sobre la ruta Estels del Sud que cinc establiments dels Ports (Caro, Paüls, Arnes, Beseit i Font Ferrera) van crear ja fa més de 10 anys. En categoria masculina Jordi Pàmies, de l’Espluga de Francolí, ha guanyat la cursa arribant a Caro en 14 hores, 25 minuts i 7 segons. L’han seguit a poc més de 10 minuts, Àlex Izquierdo (14 hores, 36 minuts i 35 segons) del Club Excursionista l’Espardenya de Vilallonga del Camp, i Marc Balaña (14 hores, 38 minuts i 37 seogons) de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball).

En categoria femenina la guanyadora ha estat la bagenca Sara Codina, fent un temps de 18 hores, 15 minuts i 25 segons, seguida a distància per Montserrat Sistere (19 hores, 43 minuts i 44 segons) del Centre Excursionista d’Olot, i Ana Belen Balagué (20 hores, 9 minuts i 44 segons) de la Unió Excursionista Catalunya de Tortosa.

La forta calor de la jornada de dissabte que van patir els participants van fer que alguns haguessin d’abandonar. Per altra banda, els propis corredors han valorat molt positivament la feina dels organitzadors i els àrbitres de la FEEC. En aquesta prova hi ha hagut 123 inscrits en el format Ultra, i 56 a la Half.

(Més fotografies)

[table id=195 /]