FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/07/2015

Jordi Noguera i Dolors Morcillo guanyen la Bagà-Berga Trail Nit, de la Copa Catalana de Curses de Resistència

Curses per Muntanya

L’Associació Muntanyencs Berguedans ha organitzat dues proves pertanyents als calendaris de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) aquest passat cap de setmana. Dissabte 4 de juliol al matí va arrencar la 25a edició de la travessa Núria-Queralt, i la nit de dissabte a diumenge va celebrar-se la 3a Bagà-Berga Trail Nit.

Els corredors Jordi Noguera, de l’Associació Mountain Runners del Berguedà, i Dolors Morcillo, del Club Excursionista Uecanoia, han estat els més ràpids en categoria masculina i femenina en recórrer els 45 quilòmetres i 2.250 metres de desnivell de la Bagà-Berga Trail Nit, amb uns temps de 5 hores i 4 minuts i 7 hores i 51 minuts respectivament.

Amb un total de 48 corredors creuant la meta final de la 3a Bagà-Berga, prova de la Copa Catalana de Curses de Resistència de la FEEC, els podis els han completat Tommi Tölkkö de la localitat de Begues (5 hores i 26 minuts), i Oriol Rego de l’Asocaició Mountain Runners del Berguedà, en homes 5 hores i 34 minuts, en homes; i Mònica Olivan, del Club d’Atletisme de les Teres de l’Ebre, (8 hores i 25 minuts) i Maite Martínez, de Sant Joan de Vilatorrada (8 hores i 53 minuts) en dones.