FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Jordi Noguera i Bàrbara Judit Anton guanyen la Bagà-Berga Trail Nit | FEEC

Notícies - 08/07/2014

Jordi Noguera i Bàrbara Judit Anton guanyen la Bagà-Berga Trail Nit

Curses per Muntanya

Aquest cap de setmana el Berguedà ha acollit la Bagà-Berga Trail Nit, la prova de resistència que fa coincidir-se amb la mítica travessa Núria-Queralt-Berga en el seu tram final. La cursa, organitzada per l’Associació de Muntanyencs Berguedans, forma part del calendari de la Lliga Catalana de Curses de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Després de 44 quilòmetres, 3.000 metres de desnivell positiu i 3.130 metres de desnivell negatiu, Jordi Noguera va passar per meta, amb un temps de 5 hores i 7 minuts. El podi masculí el van acabar de completar Francesc Galera i Albert Viñau, amb 5 hores i 36 minuts, i 5 hores i 51 minuts respectivament. En noies, el podi el van formar Bàrbara Judit Anton (6 hores i 51 minuts), Dina Frias (9 hores i 57 minuts) i Montserrat Tor (10 hores i 26 minuts).

Propera cita, a Valls d’Àneu

La propera prova de la Lliga serà el proper dissabte 19 de juliol, amb la cinquena edició de la Cursa de Resistència de les Valls d’Àneu, amb un recorregut de 46 quilòmetres amb 2.550 metres de desnivell positiu, organitzada per Espot Esquí Club Valls d’Àneu.