FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 31/12/2016

Joan Reyné i Laura Orgué, guanyadors de la Crononúria

Esquí de muntanya

La quarta edició de la Crononúria “Memorial Ramon Casadevall”, organitzada per la Unió Excursionista de Vic, ha clausurat la 12a Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el 31 de desembre. La prova, primera Sant Silvestre d’esquí de muntanya, s’ha disputat en l’entorn de La Vall de Núria.

La cursa, amb un desnivell positiu de 900 metres i 4,5 quilòmetres de distància, ha sortit des del Santuari de Núria i la meta s’ha instal·lat al coll de Noucreus. Malgrat la falta de neu que estan patint moltes zones d’alta muntanya aquestes últimes setmanes de l’any, la zona de la cursa ha presentat bones condicions per la pràctica de l’esquí de muntanya.

Joan Reyné i Laura Orgué guanyen a Núria

Un total de 75 esquiadors de muntanya han decidit acabar l’any amb un dorsal al pit i han pres la sortida d’aquesta primera Sant Silvestre d’esquí de muntanya. La competència en categoria masculina es preveia ferotge repassant la llista de competidors inscrits, però un cop més, Joan Reyné  (Ski Club Camprodon) s’ha emportat la victòria, segona de la temporada en la copa catalana.

Joan Reyné i Pere Rullán (CE Pontsicà) han estat dos dels protagonistes destacats en aquesta 12a edició de la Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0. En la Crononúria Rullán ha patit un imprevist a la darrera part tècnica del recorregut, on li ha saltat una pell, quan anava en segona posició, molt a prop de Reyné. Aquest incident li ha fet perdre la segona plaça, acabant quart finalment. Reyné ha parat el cronòmetre en 43 minuts i 5 segons. Segon ha estat Jordi Alís (UE Urgellenca), amb 44 minuts i 18 segons, i tercer Agustí Roc (AE Matxacuca), amb 45 minuts i 44 segons.

En categoria femenina Laura Orgué (UE Urgellenca) no ha tingut rival i s’ha fet amb la victòria amb un temps de 50 minuts i 55 segons. La segona classificada ha estat Clàudia Sabata (AE Mountain Runnners Berguedà), amb 59 minuts i 22 segons, i la tercera, Yolanda Garcia (CE 2×2 Santpedor), amb 59 minuts i 39 segons.

Fotografia / Antoni Massagué

 

[table id=261 /]