FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/07/2015

Jaume Cornellà i Àngela Castelló guanyen la Vertical Cabanera a la Torre de Capdella

Curses per Muntanya

El Club d’Esquí de la Pobla de Segur (CEPS) ha celebrat aquest cap de setmana la 6a edició de la Vertical Cabanera, prova la 6a Copa Catalana de Curses Verticals dels calendaris de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La prova, celebrada dissabte 11 de juliol, ha sortit des del poble de Capdella (la Vall Fosca) comptant amb 83 corredors i un itinerari perfectament balissat, amb el cim del Montsent de Pallars a 2.883 metres.

El podi masculí de la Vertical Cabanera ha estat caracteritzat per la joventut dels integrants, de 24, 19 i 20 anys. En primer lloc, amb un temps d’1 hora, 7 minuts i 39 segons ha guanyat la prova Jaume Cornellà, del Club d’Esquí de Girona; seguit de ben a prop pel segon classificat, Sergi Brau, del Centre Excursionista Solsonès i membre del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC), amb un temps d’1 hora, 8 minuts i 17 segons; i en tercer lloc Jordi Alis, de la Unió Excursionista Urgellenca, amb 1 hora, 10 minuts i 19 segons.

En categoria femenina, la primera classificada ha estat Àngela Castelló, del Club d’Esquí de Girona, amb un temps d’1 hora, 21 minuts i 48 segons. En segon lloc ha arribat Marta Riba, del CEPS, amb 1 hora, 27 minuts i 1 segon. I el tercer lloc ha estat per Sílvia Zúñiga, de la Unió Excursionista Urgellenca, amb un temps d’1 hora, 30 minuts i 12 segons.

Amb una organització amb més de 70 col·laboradors i una traçat treballat, el CEPS juntament amb l’Ajuntament de la Torre de Capdella es planteja arribar entre les millors d’Europa.