FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/11/2018

Inscripcions obertes per la Buff Epic Trail

Curses per Muntanya

La propera edició de la BUFF® Epic Trail comença a caminar obrint inscripcions de les quatre curses de skyrunning: 65, 42, 26 i 12 km. Aquestes, que se celebraran del 12 al 14 de juliol, transcorren per un entorn natural, per la qual cosa cal tenir en compte que les places són molt limitades. De fet, en la passada edició de 2018, molts participants es van quedar en llista d’espera i les inscripcions es van tancar molt abans de la data de l’esdeveniment.

Pensàveu inscriure-us? Sortegem una inscripció per qualsevol de les quatre curses! Entra al nostre compte d’Instagram i segueix les instruccions!

La BUFF® Epic Trail forma part del BUFF® Mountain Festival, que celebrarà ja la seva tercera edició el 2019, a la Vall de Boí. Es tracta del gran esdeveniment d’esport, natura i família dels Pirineus, el major d’aquest estil al sud d’Europa.

Les 4 curses que componen la BUFF® Epic Trail són:

  • Memorial Joan Rojas – BUFF® Epic Trail 65 km – 5.000 m D +
  • Migu Run World Series – BUFF® Epic Trail 42 km – 2.900 m D +
  • BUFF® Epic Trail 26 km – 1.800 m D +
  • BUFF® Epic Trail 12 km – 480 m D +

La ubicació de l’esdeveniment a l’excepcional Vall de Boí i l’ampli programa esportiu, cultural, infantil i familiar fan d’aquest esdeveniment una cita ideal per a tots els públics. Un motiu més que suficient per tornar a acollir els més de 15.000 visitants de la passada edició.