FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/03/2017

Inscripcions obertes per al curs de monitor d’excursionisme d’entitat d’aquesta primavera

Formació

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha convocat un curs de Monitor d’Excursionisme d’Entitat els propers mesos de maig i juny.

La figura del monitor és la que dóna suport en la dinamització de les activitats que organitzen les entitats excursionistes i a la vegada promou les diverses activitats de muntanya en el si de les mateixes entitats. A més, és el primer pas per ser formador benèvol mitjançant la titulació d’instructor de l’especialitat.

Aquest curs va dirigit a tots aquells que vulguin realitzar aquestes tasques en les entitats i clubs excursionistes adherits a la FEEC i que ja hagin superat les proves d’accés al curs. L’objectiu del curs és donar coneixements tècnics i de seguretat per poder donar aquest suport en les activitats i a la vegada treballar eines de comunicació i per a la dinamització de grups.

Per poder accedir al curs cal tenir el carnet federatiu d’aquest any 2017 i haver superat les proves d’accés al curs.

El curs té una càrrega lectiva de 90 hores teòrico-pràctiques i un cop finalitzat i superat cal fer 90 hores de pràctiques. Hi ha un màxim de 24 places i el mínim per a fer el curs és de 12 inscrits.

Calendari del curs

  • 6 i 7 de maig
  • 13 i 14 de maig
  • 20 i 21 de maig
  • 27 i 28 de maig
  • 10 de juny (dia de reserva)
  • 17 i 18 de juny (avaluació)
  • 1 de juliol (avaluació extraordinària)

El calendari pot estar subjecte a algun canvi.

Inscripció

Les persones que vulguin inscriure’s al curs han de presentar el full d’inscripció i la documentació adjunta que s’hi especifica per correu electrònic a area.formacio@feec.cat o presencialment a la seu de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona).

El termini d’inscripció és el 19 d’abril i les places s’assignaran per rigorós ordre de pagament. En cas d’exhaurir-se les places abans del termini, es comunicarà a la pàgina web de la FEEC.