FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/05/2014

Inscripcions obertes per a la Trobada Internacional de Barranquisme – Gorgs 2014

Descens de barrancs i engorjats

El municipi d’Organyà (Alt Urgell) acull l’onzena edició de Gorgs els dies 20, 21 i 22 de juny de 2014. Organitzada pel Club Atlètic Santa Fe i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. La trobada, per a la qual s’han obert les inscripcions al web de la Federació, aplega els amants del descens de barrancs i pretén donar a conéixer un indret diferent del país amb possibilitats per a la realització d’aquesta pràctica esportiva.

A la trobada, hi haurà una fira de material de marques especialitzades, conferències i ponències sobre diverses temàtiques relacionades amb aquesta pràctica esportiva a càrrec de professionals, tallers de formació i activitats de caràcter lúdic i festiu. A més, s’està preparant la publicació Gorgs Organyà. Guia de barrancs, a càrrec d’Edicions Salòria, que recull tota la informació sobre els accessos, els descensos i els retorns d’una quarantena de barrancs, a més de contenir la fitxa tècnica de cada un d’ells. El recull de la informació turística de la zona i la il·lustració amb fotografies, converteixen aquesta publicació en una guia imprescindible per a tots els amants d’aquest esport.

logo-gorgs-rodoDurant la L’organització també ha previst una zona d’acampada lliure al municipi, a més de la implicació dels diferents establiments de la zona que ofereixen diversitat d’opcions per a pernoctar a Organyà durant la celebració de la trobada de Gorgs. A més de l’organització, que va a càrrec del Club Atlètic Santa Fe i la FEEC, l’edició d’aquest any compta amb la col·laboració de la Unió Excursionista Urgellenca, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament d’Organyà i la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME).