FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/04/2015

Inscripcions obertes per a la segona prova de la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya

Raids d'esports de muntanya

La segona prova de la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la temporada es disputa al Parc Natural del Montseny el proper 25 d’abril amb la 3a edició del Raid Adventura Xperience Montseny, organitzada pel Club Excursionista Ascenciones Guiadas, de Cerdanyola del Vallès, el Vallès Occidental.

El Raid Adventura Xperience del Montseny té previst donar la sortida des de Sant Esteve de Palautordera (el Vallès Oriental), porta d’entrada a un dels parcs naturals més emblemàtics de Catalunya: el Montseny, reserva de la biosfera, ofereix un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat a tocar de grans conurbacions metropolitanes.

feec-competicions-raids-muntanya-200pxTres competicions amb diferents modalitats esportives

L’edició 2015 del Raid Aventura X-Perience Montseny presenta tres competicions diferenciades:
el Circuit d’Èlit, per a equips de dos components, amb unes altes exigències física i tècnica; el
Circuit d’Aventura, per a equips de dos components, amb una exigència física moderada i una exigència tècnica alta; i el Circuit d’Iniciació, per a equips de dos a cinc components, amb unes exigències baixes física i tècnica, per al qual no cal tenir una experiència prèvia.

Les modalitats esportives que es disputen al Raid Aventura X-Perience Montseny 2015 són: bicicleta de muntanya, cursa a peu per muntanya, cursa d’orientació amb mapa específic, escalada i tir amb arc. En moltes ocasions, els raids d’aventura representen pels equips debutants un gran repte a l’hora de presentar tot el material necessari per enfrontar-se a una competició d’aquest tipus. Al web del Raid Aventura X-Perience Montseny 2015 hi ha la informació per categories i de cadascuna de les proves previstes.