FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/04/2015

Inscripcions obertes per a la primera Caminada Solidària de Càritas per Collserola, el 23 de maig

La 1a Caminada Solidaria pel Parc Natural de la Serra de Collserola, organitzada per la Diputació de Barcelona i Càritas, que s’havia de realitzar el dissabte, 11 d’abril, s’ha programat per al 23 de maig. La iniciativa solidària, que compta amb el suport tècnic del Club Excursionista de Gràcia i la Federació, preveu ampliar el nombre de persones inscrites i fer de la cita esportiva una mostra de suport i solidaritat amb les persones més necessitades.

La campanya, amb el lema de la Diputació de Barcolena “Penjat una medalla” i el lema “Càritas: clubs amb cor”, té com a objectiu recaptar fons per al finançament d’accions socials. Per participar-hi, els participants de la Caminada Solidària només han de fer un donatiu d’una quantitat mínima de cinc euros en el moment de fer la inscripció.

feec-caminada-solidaria-caritas-diba-collserola-2015Cinc euros solidaris per fer cinc quilòmetres

Tot i el canvi de la data, les característiques de la Caminada Solidària es mantenen com estaven previstes. L’àrea d’esbarjo de Santa Maria de Vallvidrera és el punt de sortida i arribada d’un recorregut circular. L’itinerari previst és el d’una excursió suau de 5,2 quilòmetres, amb un baix desnivell pel Parc de Collserola, a cavall del Barcelonès i el Vallès Occidental.

L’hora de sortida s’ha fixat a les 10 del matí, si bé convé ser-hi amb antelació per recollir la bossa del “caminador amb cor”, que conté una cantimplora per saciar la set i una samarreta per difondre la campanya solidària mentre es fa esport. També inclou un obsequi dels organitzadors als participants per gratificar-los la seva col·laboració desinteressada en la lluita contra la pobresa. A més totes les persones inscrites tindran accés a un esmorzar de pa amb tomàquet, botifarra i beguda a l’arribada de la excursió.