FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 23/01/2020

Inscripcions obertes pel curs de monitor d’excursionisme d’entitat

Excursionisme Formació

L’Àrea de Formació de la FEEC ha convocat un curs de Monitor d’Excursionisme d’Entitat per als propers mesos d’abril a juny.

La figura del monitor és la que dona suport en la dinamització de les activitats que organitzen les entitats excursionistes i a la vegada promou les diverses activitats de muntanya que s’hi organitzen. A més, és el primer pas per ser formador benèvol mitjançant la titulació d’instructor de l’especialitat.

Aquest curs va dirigit a tots aquells que vulguin realitzar aquestes tasques a les entitats i clubs excursionistes adherits a la FEEC i que ja hagin superat les proves d’accés al curs. L’objectiu del curs és donar coneixements tècnics i de seguretat per poder donar aquest suport en les activitats i a la vegada treballar eines de comunicació i per a la dinamització de grups.

Cal tenir la llicència federativa de la FEEC del 2020 i haver superat les proves d’accés al curs.

Calendari del curs

  • 18 i 19 d’abril
  • 25 i 26 d’abril (sortida pràctica)
  • 16 i 17 de maig (sortida pràctica)
  • 23 i 24 de maig (sortida pràctica)
  • 31 de maig (jornada de reserva)
  • 13 i 14 de juny (avaluació)
  • 27 de juny (avaluació extraordinària, en cas de ser necessari)

El calendari pot estar subjecte a algun canvi.

Durada del curs

El curs té una càrrega lectiva de 90 hores teoricopràctiques. Un cop finalitzat i superat el curs cal fer 90 hores de pràctiques.

L’assistència a les sortides pràctiques i a l’avaluació és obligatòria i es permet l’absència fins a un 20% del contingut teòric.

Inscripció

Les persones que vulguin inscriure’s al curs han de fer-ho a través del gestor d’inscripcions de la FEEC. El preu de la matrícula és de 180 euros i no inclou els desplaçaments, les dietes ni l’allotjament.

El termini d’inscripció és el 29 de març i les places s’assignaran per rigorós ordre de pagament. En cas d’exhaurir-se les places abans del termini, es comunicarà a la pàgina web de la FEEC.