FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Núria Casaldàliga
Foto: Núria Casaldàliga

Notícies - 22/03/2022

Incidències expedients federats

Federats

Benvolguts, us informem que per circumstàncies completament alienes a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, l’atenció telefònica i gestió dels expedients oberts amb la nostra asseguradora, poden patir lleugeres incidències que afectin a la qualitat del servei que s’ha ofert fins ara.

El RACC, empresa encarrega dels serveis d’atenció i gestió d’expedients, ha decidit tancar definitivament el seu històric Servei Mèdic, que atén 24h i 365 dies l’any les urgències de salut dels socis de l’asseguradora i clients corporatius com mútues o federacions esportives.

Actualment aquest servei es troba en procés d’ERO i s’ha reduït la plantilla de forma considerable quedant aquesta amb poc més de 70 treballadors .

Per aquest motiu l’empresa asseguradora, Agrupació AMCI D’Assegurances i Reassegurances S.A, està treballant per a poder donar aquest servei a una nova gestora de serveis. L’objectiu és cobrir amb garanties els diferents expedients oberts actualment i aquells que s’obrin en el futur.

Volem demanar disculpes per les possibles incidències provocades per aquest anunci per part del RACC i per totes les molèsties que això pugui causar directe o indirectament als nostres federats.

Des de la FEEC volem continuar donant el servei que hem ofert als nostres federats i federades, en els darrers anys i la qualitat i disposició que es mereixen aquests en l’atenció personalitzada.

Per a qualsevol incidència amb el servei poder comunicar aquesta al correu incidencies.federat@feec.cat