FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/09/2015

Guanyarem’, la campanya de suport a l’esport català suma les primeres adhesions

“Guanyarem” és el nom de la campanya de suport a l’esport català que s’ha presentat aquesta setmana. L’acte que ha tingut lloc a l’INEFC de Barcelona avui dilluns 7 de setembre al matí ha reunit el president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals; el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva; el representant de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Josep Ramon Vidal; el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; i el president del RCD Espanyol, Joan Collet.

En el primer dia d’aquesta nova campanya s’han fet públics els més de 100 suports de la gent del món de l’esport: campions olímpics, campions del món, campions d’Europa, així com molta gent de l’esport català, de més d’una quarantena de disciplines. Fins dijous, cada dia se n’aniran publicant més, amb l’objectiu de fer evident el suport que ha tingut la campanya en tots els àmbits del nostre esport: des de la base fins a l’elit. A més, cada dia es publicarà un vídeo amb una entrevista a un esportista o persona destacada del món de l’esport.

Les organitzacions impulsores de la campanya “Guanyarem” convida a tothom a involucrar-se en la campanya i donar-hi suport. Per participar-hi només cal fer-se una foto amb el polze aixecat, com la resta de suports de la campanya, i penjar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #Guanyarem. D’aquesta manera, es pretén que un gest positiu es converteixi en transversal i vagi més enllà del món de l’esport.

https://vimeo.com/138465340