FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Gran èxit de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya a les estacions d’esquí del Pallars | FEEC

Notícies - 10/02/2014

Gran èxit de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya a les estacions d’esquí del Pallars

Esquí de muntanya

Les estacions d’esquí del Pallars, Espot Esquí i Port Ainé, han acollit les proves Vertical Ski-Pallars i Sprint Ski-Pallars, aquest cap de setmana 8 i 9 de febrer. La Vertical Ski-Pallars forma part de la novena Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0 i l’Sprint Ski-Pallars de les Curses Open de la FEEC. A més, totes dues competicions han obert el calendari dels campionats d’Espanya d’ambdues modalitats.

La Vertical Ski-Pallars

Nil Cardona (Ski Club Camprodon SE) ha quedat el primer de la tercera prova de la Copa Catalana de Curses Verticals amb un temps de 29 minuts i 27 segons. El podi l’han completat dos membres de la Federació Aragonesa d’Excursionisme (FAM): Manuel Merillas amb un temps de 30 minuts i 31 segons i Luis Hernando amb un temps de 30 minuts i 31 segons.

competicions_2014_cartell_esqui_web

Claudia Galicia (Unió Excursionista San Joan) ha sigut la guanyadora en categoria femenina amb un temps de 35 minuts i 56 segons. També es van endur la victòria en la CronoVallter celebrada el cap de setmana passat. El segon lloc ha sigut per Laura Solá (Asociación Deportiva de Isaba) finalitzant la cursa amb 36 minuts i 49 segons, i el tercer lloc per Marta Riba (Club Esquí de la Pobla) amb un temps de 36 minuts i 59 segons.

L’Sprint Ski-Pallars

La prova de l’sprint és la setena competició puntuable de les Curses Open de la FEEC. En categoria masculina destaquen les actuacions d’esportistes de la FEEC com Genís Zapater, que va completar la prova amb un temps de 3 minuts i 49 segons, i Gerard Vila que ho va fer amb 3 minuts i 51 segons.

El podi femení ha estat marcat únicament per esportistes catalanes. Anna Comet (Unió Excursionista de Vic) s’ha endut la victòria amb un temps de 4 minuts i 5 segons, seguida de Claudia Galicia (Unió Excursionista Sant Joan) marcant el segon millor temps de 4 minuts i 29 segons. En tercera posició destaca l’actuació de Mireia Miró (Unió Excursionista de Catalunya de Gràcia) amb un temps de 4 minuts i 31 segons, desprès de 9 mesos de baixa professional.